Öğrenci Kimlik Kartı Duyurusu

Üniversitemizde mevcut kayıt durumunda olan öğrencilerin öğrenci kimlik kartları alım işi Kentkart Anadolu Elektronik San. Tic. A.Ş. firması ile sözleşme imzalanmıştır. Mevcut kayıtlı öğrencilerimizin eski kimlik kartları yeni kimlik kartları ile değişim işlemleri 25 Eylül 2017 - 06 Ekim 2017 tarihleri arasında Anfi Tiyatro girişinde ( Aras Kargo İşletmesinin Eski Yerinde ) yapılacaktır. Öğrencilerimize dağıtılacak olan yeni kimlik kartları yemekhanede yemek kartı olarak ve ulaşım kartı olarak 2 cüzdanı bulunmaktadır. Yemek kartına yatırılan paralar yemekhanede yemek ücreti olarak ve kütüphanede kitap gecikme ücreti ödemelerinde kullanılacaktır.
Ulaşım tarafına yatırılan paralar ulaşım için kullanılacak olup; ulaşım tarafının Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Araçlarında kullanıma açık olduğunun, öğrencilerimizin kartlarını ulaşıma açtırmak için herhangi bir ücret ödememesi gerektiği tüm öğrencilerimize duyurulur.