DERS KAYDI DUYURUSU

Ders Kaydı Duyurusu: Yeni öğrenci bilgi sisteminden dolayı ders kaydında tüm öğrenciler problem yaşamaktadır. Bu yüzden heyecana kapılmadan buradan yayınlayacağımız duyuruları takip etmenizde fayda var. Yeni sistem düzene girdiğinde ve artık öğrenciler ders kaydını yapabiliyor hale geldiğinde buradan tekrar duyuru yayınlayacağız.

Yeni kaydolan öğrenciler için ise; eğer bu öğrencilerin kaydını otomatik yapmamız gibi ihtimal söz konusu olur ise ders kayıtları otomatik olarak yapılacak aksi durumda buradan yapacağımız duyuru ile yeni kaydolan öğrencilerden ders kaydını kendilerinin yapmalarını isteyeceğiz .

Durumun daha net hale gelmesi için şimdilik sadece duyurularımızı bekleyin, bu sıkıntılardan dolayı ders kayıt süresi uzayacaktır. Dolayısıyla yarın ders kaydı için son gün olması önemli değil sistem ne zaman düzene girer ise ders kaydı o zaman zarfına kadar uzayacaktır .