SİLAH BİLGİSİ DERSİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADILAR

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programı 2. Sınıf öğrencileri “Silah Bilgisi” dersinin teorik kısmını başarıyla tamamladı.

İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak, Oğuzeli Nafak mevkii eski taş ocağı emniyet poligonunda yapılan silah atış eğitimleri Öğr. Gör. Dr. Ercan Yücel gözetiminde tamamlandı. Eğitim sonunda öğrenciler, doğrudan silahlı özel güvenlik personeli olmaya hak kazandı.

Oğuzeli Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Memet Şahin, eğitimi büyük bir özveri ile yürüten Öğr. Gör. Dr. Ercan Yücel’e ve Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ederek, büyük emekleriyle mezuniyet aşamasına gelen öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.