GAÜN İSG ÖĞRENCİLERİNDEN TEKNİK GEZİ ZİYARETİ

 

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu, İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri ile teknik gezi düzenledi.

 

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri Yaşar Ede ve Ziya Ersoy eşliğinde gerçekleştirilen teknik gezide, Empera Halı Kalite ve İSG Müdürü İş Güvenliği (İSG) Uzmanı Serkan Özkalender ile GAÜN mezunu İş Güvenliği Uzmanı Aylin Atalay ve İSG Teknikeri Mustafa Öztürk tarafından, firmanın iş güvenliği uygulamaları hakkında öğrencilerle bilgi paylaşıldı.

 

Firma gezisi öncesi yapılan bilgilendirme toplantısında, iş güvenliği uzmanlarının yetki ve sorumlulukları ve iş güvenliği uzmanlarının çalışma koşulları ile ilgili açıklamalar yapıldı. Özkalender, İSG kuralları ve İSG uygulamalarının gerekliliği ile ilgili bilgi verdikten sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. Firma gezisinde ise gürültü, tozla mücadele, yangın, iş kazaları, meslek hastalıkları gibi konular üzerinde konuşuldu.

 

Meslek Yüksekokulu olarak teknik gezilere önem verdiklerini ifade eden GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Memet Şahin, “Öğrencilerimizin eğitiminde uygulamalı eğitim önemli yer tutuyor, GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu olarak teknik gezilerimiz sürecek, organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

GİMER Danışman Hocanıza Ulaşın