OĞUZELİ MESLEK YÜKSEKOKULU YEREL YÖNETİM İŞBİRLİĞİ VE DAYANIŞMASI

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait KILIÇ, Yüksekokulumuzu ziyaret ederek, Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Memet SAHIN ve Ögretim Elemanları ile bir araya geldi. Görüşmede öğrencilerin ilçeye entegrasyonu ve aidiyetlerinin artırılması için çözüm önerileri paylaşılırken aynı zamanda üniversite öğrencilerinin ulaşım, barınma vb konularda yaşadıkları güçlükler de ele alındı.

Görüşmede Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait KILIÇ ilçenin kalkınması ve gelişmesinde ayrıca sosyo kültürel seviyesinin gelişmesinde de üniversite öğrencisi gençler ile paylaşımın artırılması için ortak etkinlikler yapılması gerekliliğini dile getirdi.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Memet SAHIN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken yerel yönetim ile olan işbirliğinin sürekliliğinin önemini vurgulamıştır.

GİMER Danışman Hocanıza Ulaşın