GAÜN’LÜ ÖĞRENCİLER II. ULUSLARARASI XI. ULUSAL İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONGRESİNDE

 

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri Çukurova Üniversitesi Mithat Özcan Amfisi’nde düzenlenen II. Uluslararası XI. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresine katıldı.

GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Memet Şahin, GAÜN Oğuzeli Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin eğitiminde uygulamalı eğitimin önemini vurgulayarak, teknik gezilerin sürdürüleceğini belirtti.

Dr. Öğr. Üyesi Derya Çevik Taşdemir, Öğr. Gör. Yaşar Ede ve Öğr. Gör. Ziya Ersoy eşliğinde gerçekleştirilen teknik gezide, öğrenciler II. Uluslararası XI. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi kapsamında sunulan seminerlere katılarak stantları gezdi.

Öğr. Gör. Yaşar Ede ve Öğr. Gör. Ziya Ersoy yapılan sunumlarda, iş sağlığı ve güvenliği alanında mevzuat çalışmaları ve uygulamalar, iş yerlerinde İSG profesyonellerinin yetki ve sorumlulukları, risk değerlendirmeleri, büyük endüstriyel kazalar, yangın güvenliği, iş kazaları, meslek hastalıkları gibi konular üzerinde konuşulduğunu belirtti.

Dr. Öğr. Üyesi Derya Çevik Taşdemir, GAÜN olarak iş güvenliği kültürünün benimsenmesi noktasında öğrencilerin donanımlı olarak mezun olabilmeleri için gereken her çalışmanın yapılacağını ifade etti.

 

 

 

GİMER Danışman Hocanıza Ulaşın